Сряда, 26 Юни 2019 г.
новини от последните 24 часа: 4149
Лупа
Classic rock from the 60s, 70s, 80s and 90s. Music that stands the test of time.
Рок и блус радио
Rock радио излъчва от Антверпен, Белгия двадесет и четири часова програма. То предлага голям избор на класически рок, хард рок, гръндж, алтернативен, метъл и пънк рок
Рок и блус радио
APS радио е интернет радио, което предлага и излъчва популярна музика от последния половин век. То започва излъчване по интернет през 2005 г., въпреки че по това време той не е било известен като APS радио.
Рок и блус радио

Select hits радио е съвсем ново интернет радио което започва излъчване на 01.01.2012 година от Ню Йорк. Програмата на радиото е съставена от класическите поп и рок хитове на 60-те, 70-те и 80-те години.
Рок и блус радио
Trust Global радио излъчва от село Долна Кремена, България. Радиоводещ е Боби Мартин, който на 16 години започва работа в радио Пират, след това дълги години работи в BBC. Най-популярното предаване на радиото е „Закуска с Боби”. Боби и съпругата му Роузи се преселват в България преди 2 години и ...
Рок и блус радио
Радио CIBM 107 е базирано в Квебек, Канада. Радиоемисиите са на френски език. Излъчва се основно поп и рок музика. Аудиторията са работещи хора от 18 до 49 години, слушащи радио в офиси магазини, ресторанти или пък в колите си.
Рок и блус радио
Радио 35x80 е WEB радио излъчващо най-големите хитове на 80-те години, както и някои чудесни ремикс версии на популярни композиции или техни разширени версии. Това е радио за живелите през 80-те, които изпитват малко носталгия по отминалите времена, но дава възможност и на младото поколение да намери песни които са ...
Рок и блус радио
HarleyRadio е интернет радио излъчващо от Салисбъри, САЩ - Северна Каролина . Програмата на радиото е съставена от Блус, Рок енд Рол и хитове от 50-те, 60-те, 70-те, 80-те години.
Рок и блус радио
Радио KRBX Classic Rock се намира в Топека, САЩ - Канзас и излъчва най-добрият класически рок, подбран от тези които го познават най-добре.
Рок и блус радио
Black Sky Радио излъчва от Kansas USA. Излъчванията са само онлайн и включват главно рок музика.
Рок и блус радио
Радио Legends е базирано в Мансфийлд, Англия. Програмата на радиото е 24 часова и в нея са включени всички хитове които са били в топ 10 от 1960 до 1990 година. Пълен набор от поп, рок, реге и пънк. Приятно слушане.
Рок и блус радио
100 години в една седмица. В рамките на седмицата радиото представя музиката на 20-ти век. Понеделник 1900-1939, вторник 1940-49, сряда1950-59, четвъртък 1960-69, петък1970-79, събота 1980-89 и неделя1990-99. Слушайте от първите скърцащи акустични записи на Едисон до Бритни Спиърс и Бекстрийт Бойс.
Рок и блус радио
Радиостанцията на известният писател Стивън Кинг. Разположено в родния град на писателя, Бангор, щата Мейн, радиото е една от малкото комерсиални радиостанции, които не са част от големи вериги. Музиката, която звучи е класически рок, а 24 часа в денонощието текат предавания с водещи на живо.
Рок и блус радио
RocknRollica Радио е WEB радио излъчващо от Далас Тексас. Програмата на радиото е 24 часова и е съставена предимно от рок и метал музика.
Рок и блус радио
Радио Wazee е основано през 1998 година в Денвър Колорадо. Програмата му е съставена изцяло от рок музика. Всяка седмица Радио Wazee включва най-новата музика във своята фонотека и е много вероятно да чуете нова музика няколко седмици преди да се излъчи в ефира на САЩ или да се появи ...
Рок и блус радио