Четвъртък, 21 Юни 2018 г.
новини от последните 24 часа: 1788
Лупа
Ако обичате цветята, може би ще можете да се насладите на тази релаксираща игра, където можете да видите хубави снимки на определен вид цветя, които са рядкост в света. Има 5 нива и във всяко ниво можете да видите различни цветя като Chocolate Cosmos, Campion, Ghost Orchid, Kokio and Middlemist Red.
Игри от e-igri.com
Тази красива фея живее в едно цвете, и нейните приятели са пеперуди и буболечки. Тя е толкова малка, че не може да си купи дрехи със своя размер. Така че тя се нуждае от много опитен моден дизайнер с нежни ръце, които могат да шият някои малки красиви рокли за нея. Ще се справите ли с тази работа?
Игри от e-igri.com
Вие отново работите в цирка. Сега вашата задача е да се грижите за лъвовете. Старайте се те винаги да са нахранени. Ако е нужно ги лекувайте, важното е те да се чувстват щастливи и да радват публиката всяка вечер.
Игри от e-igri.com

Премахнете каменните блокове от храма без да го разрушавате. Кликайте по блоковете докато всички се окажат под хоризонталната линия. Не позволявайте на блоковете да удрят по колоните на храма и да го разрушат.
Игри от e-igri.com
Играта започва привечер в магическата стая на старата къща. Целта е да премахнете всички карти от масата. Съберете поредицата от поп до Ас и картите ще изчезнат. Ще успеете ли да решите загадката на стаята?
Игри от e-igri.com
Ruder е забавна игра основана на познанията ви по физика. Стреляйте с оръдието и по цветните фигури докато се слеят с голямата от същия цвят и форма. Контролирайте силата на оръдието докато издърпвате мишката с натиснат ляв бутон. Успех!
Игри от e-igri.com
В тази забавна игра с карти е с отлична графика и 60 нива. Присъединете се към Викингите и ще посетите много средновековни замъци и държави. Пасиансите са два вида – Пасианс и пасианс по двойки. В единия случай кликайте на карта с по ниска или по висока стойност за да ги изчистите от полето, а в другия кликайте на две еднакви карти. Успех!
Игри от e-igri.com
Марио откри нов салон за домашни любимци. Той се оказа късметлия и още от първия работен ден има много клиенти. Марио не може сам да управлява салона и се нуждае от вашата приятелска подкрепа. Помогнете му в управлението на салона за домашни любимци.
Игри от e-igri.com
Джеймс се реши да покани приятелите си у дома да гледат мача, а приятелката му планира да се приготвят вкусни пилешки крилца. Джеймс набързо я инструктира как да приготви крилцата за да даде супер обяд на приятелите си.
Игри от e-igri.com
Вие се състезавате с лошите момчета от квартала. На всяко състезание печелите малко пари и можете да ги вложите в подобрения на червения звяр. Можете да подобрите двигателя и скоростната кутия. Можете да получите по-добър съединител. Това ще ви гарантира победата в следващата обиколка. Натиснете SHIFT, за да увеличите скоростта и CTRL за да смените предавката. Успех!
Игри от e-igri.com
Тази игра е за едно момиче Емили, които е претърпяло инцидент и загубило спомените си. Тя не знае името си, не знае от къде тя идва... Вашата задача ще бъде да получите отговори на всичките си въпрос. Направете добър анализ на всяка сцена, събирайте улики, намерете изгубените предмети и да помогнете на Емили да върне спомените си.
Игри от e-igri.com
Джеси отваря екзотичен СПА център и има за задача да обслужва клиентите които взимат гореща вана, да ги масажира и да изпълнява всички техни желания, които обикновено имат клиентите на спа центровете. Помогнете и да събере колкото се може повече пари за да премине на следващото ниво. Късмет.
Игри от e-igri.com
В играта танц със звездите можете да намерите най-добрите музикални филми. Всяко ниво на играта представя плакат от някои филм. Вие трябва да търсите парчетата на плаката във всяко ниво. Ако искате да видите целия списък от най-добрите музикални филми трябва да завършите играта до самия край. Забавлявайте се.
Игри от e-igri.com
Екстремна екшън игра с бойни роботи. Целта ви е да унищожите всички роботи по пътя си. Намерете пътя по който ще стигнете до следващото ниво. Подобрете бронята и оръжието си в магазина. Използвайте WASD или стрелките за движение и 12345 за смяна на оръжието. Успех.
Игри от e-igri.com
Classic Golf Solitaire игра с 3 режима на трудност. Премахвай карти, с една стойност по-високи или по ниски картата отворена отдолу. - Golf strict: Асата са ниски и не може да бъдат поставени на Попа. - Golf normal: Асата са ниски, а Дамата може да бъде поставена на Попа. - Golf relaxed: Асата са и високи и ниски, а Дамата и Асото могат да бъдат поставени на Попа.
Игри от e-igri.com