Събота, 21 Април 2018 г.
новини от последните 24 часа: 1337
Лупа
Ако обичате цветята, може би ще можете да се насладите на тази релаксираща игра, където можете да видите хубави снимки на определен вид цветя, които са рядкост в света. Има 5 нива и във всяко ниво можете да видите различни цветя като Chocolate Cosmos, Campion, Ghost Orchid, Kokio and Middlemist Red.
Игри от e-igri.com
Премахнете каменните блокове от храма без да го разрушавате. Кликайте по блоковете докато всички се окажат под хоризонталната линия. Не позволявайте на блоковете да удрят по колоните на храма и да го разрушат.
Игри от e-igri.com
Тази красива фея живее в едно цвете, и нейните приятели са пеперуди и буболечки. Тя е толкова малка, че не може да си купи дрехи със своя размер. Така че тя се нуждае от много опитен моден дизайнер с нежни ръце, които могат да шият някои малки красиви рокли за нея. Ще се справите ли с тази работа?
Игри от e-igri.com

Вие отново работите в цирка. Сега вашата задача е да се грижите за лъвовете. Старайте се те винаги да са нахранени. Ако е нужно ги лекувайте, важното е те да се чувстват щастливи и да радват публиката всяка вечер.
Игри от e-igri.com
Джеси отваря екзотичен СПА център и има за задача да обслужва клиентите които взимат гореща вана, да ги масажира и да изпълнява всички техни желания, които обикновено имат клиентите на спа центровете. Помогнете и да събере колкото се може повече пари за да премине на следващото ниво. Късмет.
Игри от e-igri.com
В играта танц със звездите можете да намерите най-добрите музикални филми. Всяко ниво на играта представя плакат от някои филм. Вие трябва да търсите парчетата на плаката във всяко ниво. Ако искате да видите целия списък от най-добрите музикални филми трябва да завършите играта до самия край. Забавлявайте се.
Игри от e-igri.com
Classic Golf Solitaire игра с 3 режима на трудност. Премахвай карти, с една стойност по-високи или по ниски картата отворена отдолу. - Golf strict: Асата са ниски и не може да бъдат поставени на Попа. - Golf normal: Асата са ниски, а Дамата може да бъде поставена на Попа. - Golf relaxed: Асата са и високи и ниски, а Дамата и Асото могат да бъдат поставени на Попа.
Игри от e-igri.com
Ти си създал своя собствена фирма за бързо хранене. Днес е денят на откриването и трябва да обслужиш клиентите възможно най-бързо. Поднасяй Ход Дог и бургери, но внимавай! Сервирай ги с точните подправки за да не се разсърдят клиентите. Успех.
Игри от e-igri.com
Отново игра за намиране на скрити обекти този път в конферентната зала. Намерете всички обекти от списъка като не забравяте бонусите под формата на 10 златни монети.
Игри от e-igri.com
Помогни на любимия си Спайдермен да премине трасето в отлична кондиция и баланс. Събирайте точки и избягвайте пречките за да завършите нивото. Късмет! Управлява се със стрелките.
Игри от e-igri.com
Стилът на ацтеките в облеклото отново излиза на мода, но не всеки знае как да комбинира тези етнически елементи. Можем да открием заедно най добрата комбинация докато играем играта Мода, вдъхновена от ацтеките.
Игри от e-igri.com
Помогнете на пъргавия Марио да измине целия път. Събирайте монетите и намерете ключовете за вратите. Използвайте хитрост за намиране на тайния проход.
Игри от e-igri.com
Старата къща на колекционера крие много скъпоценни неща. Вашата задача е да му помогнете да открие всички необходими вещи за неговата изложба. На първото ниво намерете всички лампи, на второто намерете всички часовници, след това намерете разликите между двете картинки. Забавлявайте се с чудесните графики и музика.
Игри от e-igri.com
В космическата станция е пристигнал ценен товар и вашата задача е да го подредите. Вземете с електрокара сандъка и го закарайте до маркирания светещ сектор. Опитайте се да избягвате докосването на други предмети защото ще трябва да започнете отначало. Бъдете внимателни за да не попаднете в капаните по пътя. Времето за всяко ниво е ограничено, така, че се опитайте да свършите работата навреме.
Игри от e-igri.com
Вие трябва да преминат през няколко нива едно след друго. Но бъдете търпеливи. Всяко ново ниво е по-трудно от предишното. Целта е да изчистите игралното поле от картите.. Играта има перфектна графика, която ще ви осигури дълго забавление.
Игри от e-igri.com