Понеделник, 19 Февруари 2018 г.
новини от последните 24 часа: 715
Лупа
Имате четири картини с четирите сезона. Намерете скритите предмети във всяка от тях и не забравяйте десетте златни парчета които ще ви донесат допълнителни точки. Играта е мултиезична (English, Türkçe, Deutsch, Français, Italiano, Español, Português).
Игри от e-igri.com
Почуствайте тревожната атмосфера на периода креда. Тогава е била златната ера на огромите влечуги и динозаври. Тази игра Mahjong изисква вашите умения, опит, памет и наблюдение. Кликнете на две плочки с открити две съседни стени. Успех!
Игри от e-igri.com
Помогнете на Барби да измине пътя до училището. Изберете точния момент да се качите на платформата за да достигнете по-висок етаж. Имате три шанса за оцеляване на всяко ниво. Забавлявайте се!
Игри от e-igri.com

Една игра със скрити числа. Трябва да намерите числата скрити в рисунки от приказката Червената шапчица. Забавлявайте се.
Игри от e-igri.com
Помогни на любимия си моторист да премине успешно препятствията и да достигне до финала безопасно. Балансирайте при каскадите и събирайте точки. Избягвайте опасните препятствия.
Игри от e-igri.com
В тази игра отново трябва да откривате скритите предмети. Тук имате два режима. Можете да играете в текстов режим и ли в картинен режим. Насладете се на играта.
Игри от e-igri.com
Меринда е сладко момиче, които много обича да си купува дрехи. Тя е много развълнувана, защото тя ще влезе в огромен мол, за да изберете нови дрехи за гардероба си. Помогнете и в избора за да бъде наистина щастлива.
Игри от e-igri.com
Няма нищо по-освежаващо от леден плодов десерт в горещите дни. Нали? Тогава какво ще кажеш да научиш всички тайни на приготвянето на вкусен малинов шербет. Прекрасна напитка за горещите летни дни.
Игри от e-igri.com
Classic Golf Solitaire игра с 3 режима на трудност. Премахвай карти, с една стойност по-високи или по ниски картата отворена отдолу. - Golf strict: Асата са ниски и не може да бъдат поставени на Попа. - Golf normal: Асата са ниски, а Дамата може да бъде поставена на Попа. - Golf relaxed: Асата са и високи и ниски, а Дамата и Асото могат да бъдат поставени на Попа.
Игри от e-igri.com
Ти си създал своя собствена фирма за бързо хранене. Днес е денят на откриването и трябва да обслужиш клиентите възможно най-бързо. Поднасяй Ход Дог и бургери, но внимавай! Сервирай ги с точните подправки за да не се разсърдят клиентите. Успех.
Игри от e-igri.com
Отново игра за намиране на скрити обекти този път в конферентната зала. Намерете всички обекти от списъка като не забравяте бонусите под формата на 10 златни монети.
Игри от e-igri.com
Помогни на любимия си Спайдермен да премине трасето в отлична кондиция и баланс. Събирайте точки и избягвайте пречките за да завършите нивото. Късмет! Управлява се със стрелките.
Игри от e-igri.com
Стилът на ацтеките в облеклото отново излиза на мода, но не всеки знае как да комбинира тези етнически елементи. Можем да открием заедно най добрата комбинация докато играем играта Мода, вдъхновена от ацтеките.
Игри от e-igri.com
Помогнете на пъргавия Марио да измине целия път. Събирайте монетите и намерете ключовете за вратите. Използвайте хитрост за намиране на тайния проход.
Игри от e-igri.com
Старата къша на колекционера крие много скъпоценни неща. Вашата задача е да му помогнете да открие всички необходими вещи за неговата изложба. На първото ниво намерете всички лампи, на второто намерете всички часовници, след това намерете разликите между двете картинки. Забавлявайте се с чудесните графики и музика.
Игри от e-igri.com