Вторник, 20 Март 2018 г.
новини от последните 24 часа: 1078
Лупа
Ако обичате цветята, може би ще можете да се насладите на тази релаксираща игра, където можете да видите хубави снимки на определен вид цветя, които са рядкост в света. Има 5 нива и във всяко ниво можете да видите различни цветя като Chocolate Cosmos, Campion, Ghost Orchid, Kokio and Middlemist Red.
Игри от e-igri.com
Тази красива фея живее в едно цвете, и нейните приятели са пеперуди и буболечки. Тя е толкова малка, че не може да си купи дрехи със своя размер. Така че тя се нуждае от много опитен моден дизайнер с нежни ръце, които могат да шият някои малки красиви рокли за нея. Ще се справите ли с тази работа?
Игри от e-igri.com
Джеси отваря екзотичен СПА център и има за задача да обслужва клиентите които взимат гореща вана, да ги масажира и да изпълнява всички техни желания, които обикновено имат клиентите на спа центровете. Помогнете и да събере колкото се може повече пари за да премине на следващото ниво. Късмет.
Игри от e-igri.com

Една игра със скрити числа. Трябва да намерите числата скрити в рисунки от приказката Червената шапчица. Забавлявайте се.
Игри от e-igri.com
Помогни на любимия си моторист да премине успешно препятствията и да достигне до финала безопасно. Балансирайте при каскадите и събирайте точки. Избягвайте опасните препятствия.
Игри от e-igri.com
В тази игра отново трябва да откривате скритите предмети. Тук имате два режима. Можете да играете в текстов режим и ли в картинен режим. Насладете се на играта.
Игри от e-igri.com
Меринда е сладко момиче, които много обича да си купува дрехи. Тя е много развълнувана, защото тя ще влезе в огромен мол, за да изберете нови дрехи за гардероба си. Помогнете и в избора за да бъде наистина щастлива.
Игри от e-igri.com
Няма нищо по-освежаващо от леден плодов десерт в горещите дни. Нали? Тогава какво ще кажеш да научиш всички тайни на приготвянето на вкусен малинов шербет. Прекрасна напитка за горещите летни дни.
Игри от e-igri.com
Classic Golf Solitaire игра с 3 режима на трудност. Премахвай карти, с една стойност по-високи или по ниски картата отворена отдолу. - Golf strict: Асата са ниски и не може да бъдат поставени на Попа. - Golf normal: Асата са ниски, а Дамата може да бъде поставена на Попа. - Golf relaxed: Асата са и високи и ниски, а Дамата и Асото могат да бъдат поставени на Попа.
Игри от e-igri.com
Ти си създал своя собствена фирма за бързо хранене. Днес е денят на откриването и трябва да обслужиш клиентите възможно най-бързо. Поднасяй Ход Дог и бургери, но внимавай! Сервирай ги с точните подправки за да не се разсърдят клиентите. Успех.
Игри от e-igri.com
Отново игра за намиране на скрити обекти този път в конферентната зала. Намерете всички обекти от списъка като не забравяте бонусите под формата на 10 златни монети.
Игри от e-igri.com
Помогни на любимия си Спайдермен да премине трасето в отлична кондиция и баланс. Събирайте точки и избягвайте пречките за да завършите нивото. Късмет! Управлява се със стрелките.
Игри от e-igri.com
Стилът на ацтеките в облеклото отново излиза на мода, но не всеки знае как да комбинира тези етнически елементи. Можем да открием заедно най добрата комбинация докато играем играта Мода, вдъхновена от ацтеките.
Игри от e-igri.com
Помогнете на пъргавия Марио да измине целия път. Събирайте монетите и намерете ключовете за вратите. Използвайте хитрост за намиране на тайния проход.
Игри от e-igri.com
Старата къща на колекционера крие много скъпоценни неща. Вашата задача е да му помогнете да открие всички необходими вещи за неговата изложба. На първото ниво намерете всички лампи, на второто намерете всички часовници, след това намерете разликите между двете картинки. Забавлявайте се с чудесните графики и музика.
Игри от e-igri.com