Понеделник, 28 Септември 2020 г.
новини от последните 24 часа: 4143
Лупа
Мери и Джесика са близначки. Мери иска да ушие нова рокля на сестра си. Тя трябва да избере кройката, да вземе мерките и да избере подходящ плат. Тъй като роклята трябва да бъде готова за рождения ден на Джесика, Мери се нуждае от вашата помощ. Ще се присъедините ли към Мери за да зарадвате Джесика за рождения ден?
Игри от e-igri.com
Нова игра и ново предизвикателство. Сега ще трябва да намерите предметите скрити на различните щандове с лакомства в в най-известната сладкарница в града. Съсредоточете се и наблюдавайте внимателно и претърсете всички лакомства за да се справите със задачата. Не кликайте излишно тъй като губите по 20 секунди от времето. Успех!
Игри от e-igri.com
В тази пъзел игра трябва да направите колите в десния екран огледални на колите в левия екран. С всяко следващо ниво задачата става все по-трудна. Успех.
Игри от e-igri.com

Това прекрасно момиче работи като екскурзовод. Това е добра възможност за срещи с нови хора. Тя трябва да се приготви за дълга разходка в града пеша и се нуждае от вашата помощ за избор на прическа, дрехи и аксесоари, за да има перфектен външен вид! Забавлявайте се.
Игри от e-igri.com
В тази игра ще трябва да намерите всички великденски предмети скрити в тези великденски стаи. Ще се справите ли? Успех!
Игри от e-igri.com
Сега е времето да използвате своите умения за откриване на скрити предмети. Намерете предметите скрити в стаята в рамките на зададеното време и ще получите висок резултат. За всяко неправилно кликване се отнемат по 20 секунди. Ще се справите ли?
Игри от e-igri.com
Конете са невероятни животни. Тази красива девойка ги обича и днес ще язди един от тях. Тя се нуждае от вашата помощ за да се облече за този специален повод. Изберете подходящите дрехи от гардероба и, пълнен с различни тоалети и аксесоари.
Игри от e-igri.com
Елза е заета в кухнята за да довърши сватбената торта, но се нуждае от артистично око за декорацията. Помогнете на Елза да създаде една от най-красивите торти които някой някога е виждал. Изберете от десетките видове заливки от марципан и шоколад, топинг и други сладки декорации. Добавете и невероятни фойерверки за да превърнете тортата в истински шедьовър.
Игри от e-igri.com
Сузи и нейният главен готвач работят в ресторант за бърза закуска. Те предлагат пица, шейкове, бургери, хот-дог за да бъдат клиентите им доволни. Помогнете на Сузи да обслужва шофьорите и да управлява най-добрия ресторант в големия град. Успех!
Игри от e-igri.com
Диамантът Хоуп е бил откраднат и трябва да се следват уликите за бъде намерен този красив диамант. Ако искате да решите този случай и да намерите диаманта трябва да откриете предметите скрити във всяка сцена. Успех.
Игри от e-igri.com
Къщата на ужасите е нова игра за намиране на скрити предмети. Този път предметите са свързани с различни магически и ужасни неща. Покажете своя талант за намиране на скрити предмети и внимавайте да не бъдете омагьосани. Уплашихте ли се вече?
Игри от e-igri.com
Семейството на Зоя е планирало да празнува дена на благодарността по грандиозен начин. Един ден преди деня на благодарността те отиват да напазаруват всичко необходимо за празника. Помогнете на семейството на Зоя да купи всичко от което се нуждае.
Игри от e-igri.com
Като прочут стилист на първия конкурс за красота организиран само за приказни принцеси вие сте поканен да продължите с разкрасяването на състезателките и във втория етап. Ще трябва да подготвите за конкурса очарователната Снежанка, красивата Пепеляшка и прекрасната Жасмин.
Игри от e-igri.com
Лура е разхвърляла цялата си стая. Помогнете и да подреди играчките си. Намерете всички скрити предмети показани на картинките в горния край. Побързайте тъй като времето тече. При всяко грешно кликане времето ви намалява с 20 секунди. Успех!
Игри от e-igri.com
Това са домашните пуканки с карамел на Лили. Рецептата е идеална за лека закуска в къщи. Можете да похапвате пред телевизора, когато гледате филм или телевизионно шоу, Можете да похапвате и през почивните дни или през нощта. Насладете се на тази рецепта за хрупкави пуканки.
Игри от e-igri.com